Тиждень інформатики в початкових класах

2020-11-27

/Files/images/IMG_20201123_141153.jpg

Традицією в нашій школі є проведення предметних тижнів, зокрема тижня інформатиких в початкових класах з 23.11.20 по 27.11.20р.. Це дійсно корисно, вносить різноманітність у шкільне життя. Підвищує рівень знань учнів з інформатики. Розвиває творчі й інтелектуальні здібності дітей, інтерес до вивчення інформатики, самостійність та наполегливість. Виховує вміння працювати в групах, почуття відповідальності. Гра відкриває зовсім інші сторони інформатики, ті, на які не завжди звертаєш увагу на уроці, при серйозній розмові про цю складну сучасну науку. Для багатьох учнів гра дасть можливість проявити свою любов до предмета, розкрити приховані таланти, а для декого може стати поштовхом до зацікавлення

Інформатика поглиблює знання, залучає до вивчення предмета учнів початкової школи, сприяє розвитку їх інтелекту, розширює світогляд.

Учителі початкових класів в рамках тижня інформатики провели цікаві заходи,ігри,вікторини, конкурс на кращий кросворд, ребус, загадку, вірш, що має відношення до інформатики.

Вкладення
Кiлькiсть переглядiв: 198

Коментарi