День безпечного Інтернету -2023 у 2-ому класі

2023-02-07

/Files/images/зображення_viber_2023-02-07_13-30-44-067.jpg

У наш час особливо важливого значення на­буває інформація. Усе частіше потрібне володін­ня швидкими й точними даними про предмет ді­яльності. Найбільш зручним способом одержання й передачі різноманітної інформації є використан­ня глобальної мережі Інтернет, яка може бути як всесвітньою енциклопедією, що об’єднує інформаційні ресурси всього світу, так і зловісною павутиною, яка губить людей.

7 лютого оголошено Міжнародним Днем безпечного Інтернету. Щорічна кампанія покликана привернути увагу суспільства до проблеми безпечної поведінки в Інтернеті, розказати дітям про ті ризики, на які можуть натрапити в глобальній мережі, та як захистити себе від цих ризиків.

У цей день ми провели цікаво ,корисно,пізнавально.

По-перше, вікторину, де дізнавались про цікаві факти стосовно Інтернету та його історії ,переглянули мультфільми;
По-друге, ми провели круглий стіл за яким діти ділились своїми думками та відповідали на поставленні запитання стосовно безпеки в Інтернеті.

По- третє,був конкурс малюнків.
Також, ми пройшли цікаву онлайн-гру « Правила безпеки в Інтернеті», де дітям задавалися питання стосовно тих чи інших життєвих ситуацій, які можуть трапитись онлайн.
Цікавої інформації було дуже багато.
Але найбільше сподобались анімовані Історії-комікси гра «Нові друзі Ганнусі» навчає правил спілкування в Інтернеті, потім пропонується серія запитань.




Кiлькiсть переглядiв: 75

Коментарi